“OnePlus Open 2 Verschijnt Pas Begin 2025 Op De Markt”

OnePlus Open

Veel mensen kijken uit naar de opvolger van de vouwbare OnePlus Open, maar de kans is groot dat consumenten langer moeten wachten dan oorspronkelijk werd gedacht. De geruchten spreken namelijk over een lancering in het eerste kwartaal van 2025.

De OnePlus Open verscheen een jaar geleden op de markt, maar vermoedelijk moeten we nog een aantal dagen geduld hebben voordat de OnePlus Open 2 op de markt verschijnt. Volgens de bron Rodent950 wordt de Oppo Find N5 namelijk in het eerste kwartaal van 2025 uitgebracht. Aangezien de OnePlus Open in China onder de naam Oppo Find N3 op de markt verscheen, kunnen we ervan uitgaan dat de Oppo Find N5 de Chinese versie van de OnePlus Open 2 is.

OnePlus kiest er dus niet voor om precies elk jaar een nieuwe OnePlus Open-smartphone op de markt te brengen. In plaats daarvan neemt de fabrikant wat meer tijd om er zeker van te zijn dat de OnePlus Open 2 een volwaardige opvolger is.

De originele OnePlus Open verscheen in Nederland op de markt voor een adviesprijs van 1799 euro. Door deze adviesprijs is de Open-serie niet voor iedereen weggelegd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.