Motorola Introduceert Moto G75: Ontvangt Zes Jaar Updates

Motorola heeft deze week de Moto G75 aangekondigd. De Moto G75 is een stevige budget-smartphone die maar liefst zes jaar lang updates ontvangt. De smartphone verschijnt eind deze maand in Nederland op de markt voor 299,99 euro.

Ben jij opzoek naar een voordelige smartphone met een stevige behuizing en een lange software-ondersteuning? Dan is de Motorola Moto G75 waarschijnlijk een leuke optie. De smartphone heeft namelijk een IP68-rating gekregen en is daarom stof- en waterdicht. Ook heeft de Moto G75 een militaire certificering gekregen, waardoor de smartphone bestand moet zijn tegen vallen tot 1,2 meter hoog en extreme temperaturen. Daarnaast belooft Motorola zes jaar lang beveiligingsupdates en vijf grote Android-updates.

De Motorola Moto G75 beschikt over een 6,78-inch scherm met een Full-HD+ resolutie, een Snapdragon 6 Gen 3-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 30W snelladen, een 16MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een macrolens.

De Moto G75 is vanaf eind oktober in Nederland verkrijgbaar voor 299,99 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.