Samsung Galaxy S20 FE, S21 FE, A54 en A53 Ontvangen September-update

Er staat een nieuwe beveiligingsupdate klaar voor een hoop smartphones van Samsung. De update installeert de allernieuwste beveiligingspatch, waardoor de beveiliging van de smartphones weer helemaal up-to-date is.

Mensen met een Samsung Galaxy S20 FE, een Galaxy S21 FE, een Galaxy A53 of een Galaxy A54 kunnen nu allemaal de beveiligingsupdate van september installeren. Dit blijkt uit berichten van gebruikers. De beveiligingspatch van september 2024 bestaat uit enkele tientallen fixes voor kwetsbaarheden in het besturingssysteem, zodat jij weer wat beter beschermd bent tegen kwaadwillenden en malafide applicaties.

De update brengt naast beveiligingsverbeteringen verder geen nieuwe functies met zich mee. Wel kan het zijn dat Samsung op de achtergrond kleine stabiliteitsverbeteringen heeft doorgevoerd. Updates rollen in fasen uit, waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Als je nog geen melding hebt ontvangen kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.