Renders Samsung Galaxy S25 Ultra Tonen Nieuw Design Met Meer Rondingen

Samsung zal de Galaxy S25-serie pas begin volgend jaar introduceren, maar in het geruchtencircuit duiken nu al steeds meer details op. Zo zijn er renders van de Galaxy S25 Ultra gedeeld, die qua uiterlijk duidelijke verschillen laten zien ten opzichte van de huidige Galaxy S24 Ultra.

De renders zijn gedeeld door de bekende tech-lekker Ice Universe. Volgens hem krijgt de Galaxy S25 Ultra een minder dikke metalen frame, waardoor de S25 Ultra dunner en lichter overkomt. Ook zijn zowel het scherm als de behuizing in de hoeken afgerond. Bij de huidige Galaxy S24 Ultra ontbreken deze rondingen, want Samsung heeft bij de Ultra-uitvoering gekozen voor een strakker ontwerp.

Volgens PhoneArena krijgt de Samsung Galaxy S25 Ultra een 6,8-inch AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 8 Gen 4-processor en ondersteuning voor 45W snelladen. De officiële introductie zal naar verwachting halverwege januari plaatsvinden. Een adviesprijs hebben we nog niet, maar de Galaxy S24 Ultra verscheen op de markt voor een adviesprijs van 1449 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.