Nokia X30, G60 en G42 Ontvangen September-update

HMD heeft de nieuwste beveiligingsupdate uitgerold naar drie Nokia-smartphones. De Nokia X30, de Nokia G60 en de Nokia G42 kunnen vanaf nu de beveiligingspatch van september installeren.

Ben jij in het bezit van een Nokia X30, G60 of G42, dan staat er een nieuwe update klaar om te downloaden. De nieuwste update werkt de beveiligingspatch bij naar die van september 2024. De septemberpatch bestaat weer uit enkele tientallen fixes voor kwetsbaarheden in het besturingssysteem, die ervoor zorgen dat jij beter beschermd bent tegen kwaadwillenden en malafide applicaties.

Het gaat om relatief kleine updates die verder geen nieuwe functies met zich meebrengen. Heb jij nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphones.

via [nokiamob]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Kathleen schreef:

    mijn nokia G60 start niet meer op na de update… ik krijg het scherm android recovery te zien. Safe start lukt ook niet! Enkel ‘factory data reset’ is mogelijk. Zijn er nog mensen met problemen. Ik wil geen reset!!!! Kan iemand aangeven wat ik nog als mogelijkheden heb?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.