“Samsung Galaxy S25 Ultra Met Dunne Schermranden Te Zien Op Renders”

Er zijn renders uitgelekt waarop de Samsung Galaxy S25 Ultra te zien is. De renders tonen een smartphone met kleine rondingen en dunne schermranden. De bron van de beelden heeft ook een aantal specificaties gedeeld.

De onderstaande beelden zijn gedeeld door de bekende tech-lekker OnLeaks. Samsung lijkt zijn volgende vlaggenschip-smartphone te voorzien van nog dunnere schermranden. Ook kiest de fabrikant voor een volledig plat scherm met kleine rondingen in de hoeken van het scherm. De huidige Galaxy S24 Ultra heeft deze rondingen niet. De camera-module aan de achterzijde bestaat weer uit vijf sensoren.

Volgens de bron meet de Galaxy S25 Ultra 162,8 bij 77,6 bij 8,2 millimeter. Hiermee is de Galaxy S25 Ultra iets langer, iets minder breed en iets dunner dan zijn voorganger. De smartphone weegt 219 gram. Dat is 13 gram minder dan de Galaxy S24 Ultra.

De Samsung Galaxy S25 Ultra beschikt waarschijnlijk over een Snapdragon 8 Gen 4-processor, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 45W snelladen, een 200MP hoofdlens, een 50MP groothoeklens, een 50MP zoomlens met 5x optische zoom en een 10MP zoomlens met 3x optische zoom.

Samsung zal de Galaxy S25 Ultra waarschijnlijk samen met de Galaxy S25 en S25 Plus in januari introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.