Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 en Galaxy A55 Ontvangen September-update

Er staat een nieuwe update klaar voor vijf smartphones van Samsung. De Galaxy Z Fold 6, de Galaxy  Z Flip 6 en de Galaxy A55 ontvangen de beveiligingspatch van september. Ook gebruikers van de Galaxy A52s en de Galaxy Tab A7 Lite kunnen een nieuwe update downloaden.

Samsung is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate. De update werkt de beveiligingspatch op de Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 en Galaxy A55 bij naar die van september 2024. De septemberpatch dicht weer enkele tientallen kwetsbaarheden, waardoor gebruikers weer wat beter beschermd zijn tegen kwaadwillenden en malafide applicaties.

De update voor de Galaxy A52s bevat niet de beveiligingspatch van september, maar brengt wel stabiliteitsverbeteringen met zich mee. Om wat voor verbeteringen het gaat is onduidelijk. Als laatste staat er een update klaar voor de Galaxy Tab A7 Lite. Het gaat om een 1,3GB grote update, die verschillende verbeteringen met zich meebrengt.

Heb jij een van de vijf genoemde smartphones, maar heb jij nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.