Samsung Galaxy S24 Ontvangt Grote Update Met Nieuwe AI-functies

Er staat een nieuwe update klaar voor de smartphones in de Galaxy S24-serie. De update brengt verschillende nieuwe AI-functies met zich mee die Samsung eerder al introduceerde op de Galaxy Z Fold 6 en Z Flip 6.

Toen Samsung de Galaxy Z Fold 6 en de Galaxy Z Flip 6 introduceerde, lanceerde de fabrikant ook een groot aantal nieuwe AI-functies. Deze nieuwe features staan nu ook klaar voor de Galaxy S24-serie. Een van deze features is “Schets naar afbeelding”, waarbij je een object kunt schetsen op een foto, waarna AI de schets tot leven brengt. Ook zijn de schrijf- en vertaalfuncties van Galaxy AI verbeterd, waardoor je nu onder andere PDF-documenten kunt vertalen en samenvatten.

De update rolt geleidelijk uit naar de Samsung Galaxy S24, de Galaxy S24+ en de Galaxy S24 Ultra. Je ontvangt een notificatie zodra je de update kunt downloaden of je kunt handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone. De update brengt nog niet de beveiligingspatch van september met zich mee.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.