OnePlus 12 en Nord 4 Ontvangen Augustus-update

OnePlus heeft een nieuwe update klaarstaan voor twee smartphones van de fabrikant. Het gaat om de beveiligingsupdate voor de OnePlus 12 en de OnePlus Nord 4. Naast een betere beveiliging brengt de update nog meer verbeteringen met zich mee.

Gebruikers van de OnePlus 12 en de OnePlus Nord 4 kunnen nu een nieuwe update downloaden. De nieuwste update werkt de beveiligingspatch op de smartphones bij naar die van augustus 2024. De augustus-patch bestaat uit enkele tientallen fixes voor kwetsbaarheden op de smartphones, zodat jij weer wat beter beschermd bent tegen kwaadwillenden en malafide applicaties.

Naast beveiligingsverbeteringen brengt de update ook nog wat andere verbeteringen met zich mee. Zo moet het maken van scrollende screenshots op de Nord 4 nu beter werken, waarbij inkomende notificaties niet langer getoond worden. Ook zijn er stabiliteitsverbeteringen en camera-verbeteringen doorgevoerd. Ook op de OnePlus 12 zijn de verbeteringen voor scrollende screenshots doorgevoerd en moet gezichtsherkenning beter werken.

Updates rollen in fasen uit waardoor het een aantal dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.