Renders En Specificaties Van Motorola Moto G55 Uitgelekt

Een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft zowel beelden als specificaties van de aankomende Motorola Moto G55 gedeeld. We krijgen de budget-smartphone, die vermoedelijk snel officieel zal worden aangekondigd, van alle kanten te zien.

De onderstaande renders zijn gedeeld door de website 91Mobiles en tonen de voorkant, achterkant en zijkanten van de Moto G55. Ook deelt de bron een afbeelding die meer informatie geeft over de camera van de smartphone.

De Moto G55 heeft een scherm met vrij dikke randen en een ronde uitsparing voor de selfie-camera. Achterop vinden we een rechthoekige camera-module met daarin twee lenzen. Het zou gaan om een 50MP hoofdlens met optische beeldstabilisatie en een 8MP groothoeklens die ook kan worden gebruikt voor het maken van macrofoto’s.

Volgens de geruchten beschikt de Moto G55 verder over een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 30W snelladen, 256GB opslagruimte en een IP54-certificatie. Het scherm is een LCD-paneel met een 120Hz verversingssnelheid en de smartphone maakt gebruik van een nog onbekende MediaTek-processor met 5G-ondersteuning.

Een introductiedatum en adviesprijs hebben we nog niet, maar de Moto G54 verscheen vorig jaar rond deze tijd op de markt voor een adviesprijs van 179 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.