Augustus-update Maakt Camera Van Samsung Galaxy S24 Ultra Beter

Samsung werkt aan een augustus-update voor de Galaxy S24 Ultra, die een belangrijke verbetering met zich meebrengt. Na de installatie van de update moet de camera van de smartphone namelijk beter werken.

Tech-lekker Ice Universe schrijft in een Tweet dat de camera van de Samsung Galaxy S24 Ultra een aantal flinke verbeteringen krijgt dankzij de aankomende augustus-update. Het gaat om verbeteringen van HDR, foto’s en video’s verwerken, de belichting van foto’s en videozoom. De volledige tweet zegt het volgende:

“De augustus-update van de Samsung Galaxy S24 Ultra staat voor de deur en de camera is flink verbeterd. Zo is de witbalans geoptimaliseerd, HDR geoptimaliseerd, overbelichting geoptimaliseerd, gezicht geoptimaliseerd en videozoom geoptimaliseerd. Er is echter nog steeds geen optimalisatie van telefoto en nachtmodus boven 10x. Ik hoop dat het de optimalisatie binnen een maand kan afronden.”

Ondanks dat de Samsung Galaxy S24 Ultra al prachtige beelden maakt, moet de camera van de smartphone vanaf volgende maand dus nog betere resultaten leveren. Vanaf wanneer gebruikers de update precies kunnen downloaden is nog onduidelijk, maar we vermoeden dat Samsung de update begin augustus uitrolt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.