“Samsung Galaxy S25 Ultra Krijgt Ander Ontwerp Met Afgeronde Hoeken”

De Samsung Galaxy S25 Ultra krijgt mogelijk een ander ontwerp met meer rondingen dan de huidige Galaxy S24 Ultra. Waar de Galaxy S24 Ultra momenteel zeer strakke hoeken heeft, krijgt de opvolger volgens de laatste geruchten juist weer afgeronde hoeken.

Samsung zou er voor hebben gekozen om de aankomende Galaxy S25 Ultra een minder strakke behuizing te geven. De huidige Galaxy S24 Ultra heeft hoeken zonder rondingen, maar de Galaxy S25 Ultra krijgt volgens tech-lekker Ice Universe ronde hoeken die je kunt vergelijken met die van de Samsung Note 7 uit 2016. Ook is de behuizing iets dunner, namelijk 8,4 millimeter in plaats van 8,6 millimeter.

Verdere details ontbreken nog, maar dezelfde bron beweert wel dat de Galaxy S25 Ultra een betere telelens en een betere ultragroothoeklens krijgt. De officiële introductie van de Samsung Galaxy S25-serie zal pas in januari of februari van 2025 plaatsvinden. Omdat de officiële introductie nog ver weg is raden we aan om de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.