CMF Deelt Nieuwe Details Van CMF Phone 1

CMF by Nothing, een dochteronderneming van Nothing, werkt aan zijn eerste smartphone. Nadat de fabrikant onlangs al een teaser deelde waarop een schroef op de achterzijde van de CMF Phone 1 zichtbaar is, deelt CMF nu een tweede teaser. De nieuwe teaser toont een opvallende fysieke draaiknop.

CMF heeft eerder al verschillende gadgets op de markt gebracht, waaronder oordopjes en een smartwatch. Binnenkort zal de fabrikant ook een smartphone introduceren, waarvan de eerste teasers inmiddels zijn gedeeld. Deze teasers tonen opvallende details. Zo zien we op de nieuwste teaser een grote fysieke oranje draaiknop in de onderhoek van de CMF Phone 1.

Een dergelijke knop is zeer uniek, maar wat de exacte functie van deze knop is weten wij nog niet. Wel is duidelijk dat de CMF Phone 1 anders durft te zijn dan de concurrentie. Wanneer de CMF Phone 1 op de markt verschijnt weten wij nog niet, maar in de tweet staat “Coming soon“. Dat is goed om te horen, want Nothing heeft onlangs bekendgemaakt dat de Nothing Phone (3) pas in 2025 op de markt verschijnt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.