Blackview S8 Kost Tijdelijk Slechts €137

Blackview S8 smartphoneBlackview is een Chinese fabrikant die aantrekkelijk geprijsde toestellen op de markt brengt. Qua design hebben de smartphones van Blackview erg veel weg van de bekendere toestellen van bijvoorbeeld Samsung. Zo is de Blackview S8 een look-a-like van de Samsung Galaxy S8. Er is echter één groot verschil. De Blackview S8 kost tijdelijk slechts €137,-.

De Blackview S8 beschikt over een 5,7-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 1440 x 720 pixels. Intern vinden we een 1,5GHz MediaTek octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dual-camera, een 3180mAh accu en een vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android Nougat.

blackview-S8

Uiteraard is de Samsung Galaxy S8 een stuk beter dan de Blackview S8, maar de vlaggenschip van Samsung is ook vele malen duurder. De Blackview S8 is dan ook voor mensen die opzoek zijn naar een mooi toestel, maar geen groot budget hebben. Je kunt de Blackview S8 hier kopen. De smartphone zal worden opgestuurd via een warenhuis in Europa, waardoor je geen importbelastingen hoeft te betalen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.