OnePlus Zal OxygenOS 15 Op 24 Oktober Introduceren

OnePlus heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 24 oktober zijn nieuwste versie van zijn Android-schil zal presenteren. OxygenOS 15 is gebaseerd op Android 15 en brengt meerdere vernieuwingen en nieuwe functies met zich mee.

Google heeft onlangs Android 15 uitgerold naar de Pixel-smartphones. Andere fabrikanten werken nu hard aan eigen Android 15-update. Deze fabrikanten hebben wat meer tijd nodig, omdat ze Android voorzien van een eigen softwareschil met aangepaste interface en unieke features. Op 24 oktober zal OnePlus laten zien hoe OxygenOS 15 er uit komt te zien. OnePlus heeft de onderstaande reactie gegeven over de nieuwe update:

Door diepgaande gebruiksinzichten te combineren met zinvolle AI-functies en een onderscheidende visuele stijl, is OxygenOS 15 klaar om de snelste en meest gebruiksvriendelijke versie van OxygenOS tot dusver te worden.

We kunnen dus rekenen op een snelle en vloeiende gebruikerservaring. Ook krijgen gebruikers toegang tot nieuwe AI-functies. Exacte details over deze AI-functies zal OnePlus op 24 oktober delen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.