OnePlus-smartphones Met Groene Streep Kunnen Het Scherm Gratis Vervangen

Een smartphone met een groene streep door het scherm is een ramp voor iedereen. Meestal is het vervangen van het scherm de enige oplossing, wat veel geld kan kosten. Bij OnePlus komt daar verandering in, want de fabrikant laat sommige gebruikers met dit probleem gratis het scherm vervangen.

Sommige OnePlus-gebruikers kampen al een lange tijd met een groene streep door het scherm. Als dit probleem opduikt buiten de garantieperiode, dan zijn de kosten voor het vervangen van het scherm voor jezelf. Daar komt nu echter verandering in, want OnePlus komt gebruikers in sommige gevallen tegemoet.

Een gebruiker op X merkte op dat de OnePlus 8T, 8 Pro, 9 en 9R in aanmerking komen voor een gratis nieuw scherm. Wel moet je lid zijn van het loyaliteitsprogramma “OnePlus Red Cable Club”. Om lid te worden hoef je alleen maar een OnePlus-account aan te maken. Ten tweede moet de smartphone verder onbeschadigd zijn en mogen er geen reparaties zijn uitgevoerd zonder goedkeuring van OnePlus. In de post op X staat dat je de gratis vervanging van een scherm met groene streep tot 2029 kunt claimen.

Nog een belangrijk punt. Momenteel is deze service alleen in India beschikbaar. Wel heeft OnePlus laten weten dat deze reparatieservice later maar andere landen komt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.