“Introductie Samsung Galaxy Watch FE Op 24 Juni”

Samsung zal de Galaxy Watch FE op juni introduceren. Dat beweert de bron Arsène Lupin. De Galaxy Watch FE is een voordeligere smartwatch waarvan eerder al specificaties, afbeeldingen en de adviesprijs opdoken in het geruchtencircuit.

Tech-lekker Arsène Lupin, die vaker vroegtijdig juiste informatie heeft gedeeld, schrijft op X dat Samsung de Galaxy Watch FE op 24 juni zal introduceren. Arsène Lupin deelde onlangs ook al de vermoedelijke adviesprijs van de Watch FE. Volgens de bron verschijnt de smartwatch op de markt voor 199 euro. Een andere bron sprak echter over een prijskaartje van 219 euro.

De Samsung Galaxy Watch FE beschikt volgens eerdere berichten over een 40mm behuizing, een 1,2-inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 396 x 396 pixels, een Exynos W920 dual-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 247 mAh accu. De Galaxy Watch FE draait uit de doos op One UI Watch 5.0. Zowel het uiterlijk als de specificaties van de Galaxy Watch FE komen grotendeels overeen met die van de Galaxy Watch 4 uit 2021.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.