Nieuwe Instagram-functie Mute Iedereen Behalve Goede Vrienden

Instagram heeft een nieuwe optie aangekondigd voor de Limits-functie. Met de nieuwe optie kunnen gebruikers er voor kiezen om alleen interacties van goede vrienden weer te geven. Instagram zal interacties van andere mensen blokkeren.

De Limits-functie is een functie die al jaren bestaat en gebruikers de mogelijkheid geeft om interacties te beperken. Voorheen kon je met de Limits-functie interacties beperken tot mensen die je zelf volgt, naast al lang bestaande volgers. Je krijgt dan alleen reacties op posts, reels en stories, berichten, tags en mentions van die gebruikers te zien. De nieuwe uitbreiding geeft je de mogelijkheid om alle interacties behalve die van goede vrienden te blokkeren.

The Verge schrijft dat gebruikers in Instagram zelf kunnen aangeven wie goede vrienden zijn. Na het opgeven van goede vrienden en het inschakelen van de Limits-functie krijg je alleen privéberichten, tags en mentions van deze groep te zien. Andere mensen kunnen wel reageren op openbare berichten, maar je ziet de interacties niet. Mensen buiten jouw “goede vrienden groep” weten niet dat hun content verborgen wordt.

Wanneer je de Limits-functie inschakelt blijft deze voor 4 weken actief. Je kunt de optie wel elke 4 weken opnieuw inschakelen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.