Huawei Watch GT 5 Officieel Aangekondigd

Huawei heeft zijn nieuwste smartwatch aangekondigd. De Huawei Watch GT 5-serie bestaat uit vier verschillende smartwatches en krijgt een vanafprijs mee van 249,99 euro. De Watch GT 5 draait niet op WearOS, maar op Huawei’s eigen besturingssysteem HarmonyOS.

De Huawei Watch GT 5 bestaat uit de GT 5 (46mm), de GT 5 (41mm), de GT 5 Pro (46mm) en de GT 5 Pro (42mm). De 46mm modellen gaan tot 14 dagen mee op één acculading, terwijl de 41mm en 42mm modellen tot zeven dagen meegaan. Als je de accubesparingsfuncties niet gebruikt gaan de accu’s ongeveer negen dagen en vijf dagen mee op één acculading. De reguliere modellen hebben een roestvrijstalen behuizing, terwijl de Pro-modellen een behuizing hebben van titanium-keramiek.

De Huawei Watch GT 5-serie draait op HarmonyOS en heeft ondersteuning voor zowel Android als iOS. De smartwatches hebben een 1,32-inch (41mm) of 1,43-inch (46mm) AMOLED-scherm met een resolutie van 466 x 466 pixels en een IP69-rating (Pro-modellen). De Watch GT 5-serie is voorzien van een hoop sensoren die de locatie, de navigatie en de gezondheid- en activiteiten van de drager nauwkeurig kunnen meten.

De Huawei Watch GT 5 krijgt een vanafprijs mee van 249,99 euro en is de bestellen op de website van Huawei. Mensen die de smartwatch bestellen krijgen tijdelijk gratis HUAWEI FreeBuds 5i oordopjes cadeau.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.